Despre Noi

La Adfaber luptam pentru transformarea sistemului medical prin tehnologie si credem ca atat medicii cat si pacientii pot beneficia de cele mai noi informatii, resurse, webinarii si tehnologii care sa eficientizeze si sa imbunatateasca calitatea actului medical.

Traim intr-o lume in care medicii, pentru fiecare ora petrecuta tratand cazuri si pacienti, petrec cel putin aceeasi perioada de timp completand documente. De multe ori succesul actului medical nu este reprezentat de diagnosticul corect sau de vindecarea pecientului ci de cat de bine sunt completate documentele medicale.

 • SUPORT

  Comunitatea Pacientul Digital iti ofera suport informational si emotional oriunde ai fi. Suntem alaturi de pacientii nostri si cultivam empatia dar mai ales suportul specializat.

 • EDUCATIE

  Ne dorim sa fim alaturi de medici pentru ca ei pot fi apoi alaturi de pacientii digitali. Medicii si pacientii inscrisi in platforma vor acea acces la evenimente, webinarii, interviuri cu specialisti din domeniu, conferinte ce vor aduce pe platfoma informatii si intrebari deopotriva.

 • RESURSE

  Luptam pentru transformarea digitala a sistemului medical. Asa ca vrem sa punem la dispozitia medicilor si pacientilor resurse si tehnologii care sa imbunatateasca experienta medicala. Prin interviuri, webinarii, conferinte si review-uri de produse si servicii medical vom aduce si dezbate in comunitate tehnologii, aplicatii, dispozitive si tratamente inovative.

 • INTERACTIVITATE

  Ceea ce incepe cu o intrebare se va transforma intr-un dialog. Ne dorim ca atat medicii cat si pacientii sa propuna teme pentru webinarii, conferintele sau articolele publicate in cadrul comunitatii.

 • DISCOUNT EVENIMENTE

  Acces online la inregistrarile video ale conferintelor si reduceri la webinariile live organizate pe diferite teme.

Cine se poate alatura proiectului?

PACIENTI
Comunitatea PacientulDigital.ro isi propune sa devina cea mai importanta sursă de informații si educatie pentru pacienti si medici deopotriva. Resurse si tehnologii care sa imbunatateasca experienta medicala, interviuri, webinarii, conferinte si review-uri de produse si servicii medicale, dispozitive si tratamente inovative.
MEDICI
Medicii parteneri por oferi in cadrul comunitatii Pacientul Digital informatii actuale, noutati, pot raspunde la intrebarile cu privire la anumite afectiuni si pot oferi suport pentru pacientii care au nevoie.
COMPANII
Pacienul DIgital este o linie directa a pacientilor catre medici si a medicilor catre cele mai noi resurse si informatii medicale. Companiile se pot implica cu proiecte de educatie, webinarii si evenimente pe teme de interes pentru medici si pacienti.
.

ESTI PACIENT?
INTRA IN COMUNITATE!

ESTI MEDIC?
Inscrie-te aici

GHIDUL TĂU GRATUIT

PacientulDigital.ro pune la dispoziția ta informații de calitate, soluții noi, verificate și materiale concepute cu ajutorul profesioniștilor din sănătate.
Introdu mai jos adresa de e-mail pentru a descărca ghidul gratuit pregătit pentru tine!
Descarcă
Accept să primesc ghidul și alte informații despre PacientulDigital.
close-link